Dugnader

Rælingen skolekorps

I Rælingen skolekorps har vi lagt til rette for få, effektive dugnader.

Vi har følgende faste dugnadsaktiviteter:


  • Korpset har ansvar for kafe og garderobe i forbindelse med arrangement i Marikollen kultursal. Vanligvis må man regne med å bli engasjert 1-2 kvelder i løpet av året til ei "kultursalvakt" (ca. 3-4 timer).


  • I september hvert år har vi loppemarked. Da må alle familiene stille med minst én person. Mange stiller med flere, for loppemarked er sosialt og gøy! I tillegg må en person fra hver familie delta på loppeinnsamling noen timer en torsdag i løpet av våren eller høsten.

Les mer...


  • På 17. mai selger vi lodd på arrangementene ved kommunens barneskoler, og dette gir normalt gode inntekter til korpset. Til denne dugnaden ber vi i første omgang frivillige om å melde seg til 1-2 timers loddsalg. Det er en enkel dugnad, loddene "fyker" ut!


 

Ekstra innsats for noen:

Det krever sitt å drive et korps, og mange foresatte bidrar gjennom verv i komiteer eller styre. Disse oppgavene går stort sett på omgang, og det er flott at noen har mulighet til å yte litt ekstra et par år av barnets karriere i korpset. Frivillig innsats utgjør klart basisen for at skolekorpset kan drive så bra som det faktisk drives.Rælingen skolekorps i samarbeid med:

Rælingen skolekorps © 2018